Gites Le Lancelot

Schrijfretraite Ambierle

Ambierle is behalve een pittoreske “Village de caractère” ook een “Village de Livres” (boekendorp). Vier keer per jaar is er een boekenmarkt in Ambierle en schrijvers komen hier graag omdat de omgeving van Ambierle met de prachtige Middeleeuwse dorpjes en de kastelen langs de Loire tot de verbeelding spreekt.

Ook is het een prikkelvrije omgeving waar je nog de rust vindt om een boek te schrijven.

Ambierle is in de lente, herfst en winter de perfecte plek voor mensen die behoefte hebben om lekker tot rust te komen, te contempleren, mediteren en bijvoorbeeld zonder afleiding aan een boek of project te werken.

Organiseert u een schrijfretraite? Dan zijn de Gites Le Lancelot een heerlijke plek om te vertoeven. Er zijn vier kamers beschikbaar, waarvan 1 studio met kitchenette, 2 familiekamers met een entresol en vier heerlijke bedden en 1 tweepersoonskamer. Daarnaast zijn er 2 gemeeenschappelijke ruimtes en kunt u bij het restaurant Auberge Le Lancelot binnen of op het terras ontbijten, lunchen en dineren.

In de omgeving van Ambierle zijn prachtige wandelgebieden en er zijn diverse middeleeuwse dorpjes die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf bij de Gites Le Lancelot.

Meer weten? Klik hier of boek direct via onze boekingspagina.