Gites Le Lancelot

Brian

Brian

“Goed” Cijfer 7.5

“Bij aankomst in Ambierle, direct naast de toren, is een kleine café/restaurant met een terras met uitzicht op het plein. Je wordt als het ware direct ondergedompeld in het hart van dit erg mooie dorpje. We kregen een zeer warm welkom”.

“Het ontbrak aan een dergelijke herberg in dit karakteristieke dorp. Lancelot is een ideale ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking. De sfeer is ontspannen en het eten is goed: met de familie kozen we voor een menu. Het eten was heerlijk, rustiek en de lokale wijnen smaakten goed. Binnenkort zullen we terugkeren naar andere menu’s te proberen. Het hostel is de moeite waard!”

“Lancelot biedt een goede prijs en kwaliteit voor een diner in een warme en vriendelijke sfeer. Het eten is verfijnd en de oogt en smaakt heerlijk.”

“Als camper eigenaars ontdekten wij bij toeval dit mooie dorpje. Wij zijn gewend om tijdens onze reizen van alles en nog wat te zien en waren bijzonder blij dit hostel te hebben gekruist. Wij houden van de kwaliteit van producten en het eten is heerlijk. De receptie is vriendelijk. We hadden een geweldige tijd voor een zeer redelijke prijs en we vertrokken met een zeer tevreden gevoel. We hoorden tijdens ons bezoek dat het hostel onlangs geopend is. Ik heb maar één advies voor u: veel geluk en houd het zo goed! Wij raden een bezoek aan Gites Le Lancelot en het restaurant aan.”

“Ontdek dit kleine restaurant waar u een warm en vriendelijk verwelkomd wordt. De gerechten zijn  prachtig bereid. Probeer de salade met slakken. Verder kregen wij van de patron goede adviezen over wijnen en de lokale wijnboeren. We hadden een geweldige tijd op het mooie terras.”